Megbízható személyzeti tanácsadó

A 360°-os vizsgálat

Az üzleti világban egyre élesebb a verseny. A szervezetek csak akkor maradhatnak életben, ha állandóan keresik a fejlődés lehetőségeit. Ahhoz, hogy a szervezet fejlődjön, az embereknek is fejlődniük kell. Az emberek fejlődéséhez pedig arra van szükség, hogy megismerjék erősségeiket és fejlesztendő területeiket. Erre szolgálnak az ún. 360°-os vizsgálatok, melyek Magyarországon is egyre népszerűbbek.

Az SHL Hungary a 360°-os vizsgálatok szakértője: több jól kipróbált sztenderd mérőeszközük van, de igény szerint speciális mérőeszközöket is ki tudnak alakítani a vállalat sajátosságait figyelembe véve.

A 360°-os vizsgálat komplex folyamat, ezért elvégzése fokozott gondosságot igényel. Az SHL kiképezi az Ön HR szakembereit a 360°-os eszközök használatára, vagy velünk együttműködve elvégzi a vizsgálatot az Ön szervezeténél, attól függően, hogy melyik megoldás megfelelő Megbízónk számára.

 

„Ha olyan embereket alkalmazunk, akik szenvedéllyel vannak munkájuk iránt, egyáltalán nem szükséges őket felügyelni. Az ilyen munkavállalók sokkal jobban menedzselik magukat, mint bárki más tenné ezt. A tűz, a hajtóerő belülről jön náluk és nem kívülről.”

 

„Az egyetlen módja annak, hogy nagyszerű munkát végezzünk az az, hogy szeretjük azt amit csinálunk.”