Megbízható személyzeti tanácsadó

Ügyvezető Igazgató: Kiss Attila Zsolt

Elérhetőség: attila,kiss0skhl,hu

Vezető Személyzeti Tanácsadó: Schindler Ágota

Schindler Ágota

Közel 10 év tapasztalat a tanácsadói oldalon munkaerő közvetítés, fejvadászat területén. Ezt megelőzően 12 év tapasztalat a szolgáltató szektorban képzés szervezés, ügyfélszolgálat, szakmai asszisztencia területén.

Elérhetőség: agota,schindler0skhl,hu

Amennyiben önéletrajzát emailen juttatja el hozzánk, kérjük, hogy a honlapunkon található Adatkezelési nyilatkozatot olvassa el és az önéletrajz kísérőlevelébe az alábbi nyilatkozatot másolja be: „Az Adatkezelési nyilatkozatot elolvastam és hozzájárulok személyes adataim regisztrációs célú kezeléséhez.” Köszönjük!

Cím:  EMG Irodaház Bp., XVI.ker. Cziráki u. 26-32. 2.em. 148.

Megközelítés autóval: Örs vezér tértől Kerepesi út, Veres Péter út, CEU konferencia KP-nál balra Egyenes u. majd első utca jobbra a Cziráki u.

Megközelítés tömegközlekedéssel: Örs vezér tértől 44, 45-ös busszal az Egyenes u-i megállóig, onnan átkelni a zebrán a Veres P-en, Egyenes u. és első utca jobbra vagy Az Örs vezér tértől HÉV-vel Nagyicce megállóig és onnan gyalog kb 5-10 perc.

„Ha olyan embereket alkalmazunk, akik szenvedéllyel vannak munkájuk iránt, egyáltalán nem szükséges őket felügyelni. Az ilyen munkavállalók sokkal jobban menedzselik magukat, mint bárki más tenné ezt. A tűz, a hajtóerő belülről jön náluk és nem kívülről.”

 

„Az egyetlen módja annak, hogy nagyszerű munkát végezzünk az az, hogy szeretjük azt amit csinálunk.”