Megbízható személyzeti tanácsadó

A munkaerő közvetítési folyamat

Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk segítséget nyújt Megbízóinknak, hogy időt és energiát, sőt pénzt megtakarítva, megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő jelöltet. Több éves szakmai tapasztalatunk és a kiválasztást segítő eszközeink segítségével kiválasztjuk a Megbízó által megadott feltételek alapján a legideálisabb jelölteket, majd a végső befutó sikeres felvétele esetén garanciát vállalunk. Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunknak köszönhetően Megbízóink erőforrásaikat teljes egészében fő tevékenységükre fordíthatják. Azon Megbízóink válláról, akik nem rendelkeznek HR osztállyal, levesszük a teljes kiválasztási folyamat menedzselésének terhét.

Tapasztalatainknak köszönhetően elsősorban a szolgáltató szektorban rendelkezünk referenciával, beosztotti, szakértői és középvezetői pozíciók betöltésére vonatkozóan, de a termelő szektorban is könyvelhettünk el sikereket.

 

„Ha olyan embereket alkalmazunk, akik szenvedéllyel vannak munkájuk iránt, egyáltalán nem szükséges őket felügyelni. Az ilyen munkavállalók sokkal jobban menedzselik magukat, mint bárki más tenné ezt. A tűz, a hajtóerő belülről jön náluk és nem kívülről.”

 

„Az egyetlen módja annak, hogy nagyszerű munkát végezzünk az az, hogy szeretjük azt amit csinálunk.”